درآمد خود از یوتیوب را با ما نقد کنید!
Search
Close this search box.

۰۲۱-۲۲۳۱۹۱۶۵

دسته بندی مقالات

آیا برای سایت خود به بازدید کننده بیشتری احتیاج دارید ؟

صفر تا صد نوشتن رپورتاژ آگهی و نکات آن

صفر تا صد نوشتن رپورتاژ آگهی و نکات آن
فهرست مطالب

آشنایی با نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی و اطلاع از جزئیات آن از ضروریات در حوزه دیجیتال مارکتینگ است.

در واقع رپورتاژ به معنی گزارش است. این گزارش وقتی جهت تبلیغات و در بستر اینترنت انجام می‌شود، به منظور معرفی برندها و خدمات آنها و آگاهی بیشتر از آنها است. در این مقاله این رپورتاژ مد نظر ما است.

در گذشته رپورتاژها به صورت چاپی بوده‌اند. اما امروزه به لطف حضور گسترده اینترنت و فضای دیجیتال، شکلی جدید پیدا کرده‌اند و پرقدرت‌تر به حیات خود ادامه می‌دهند. انتشار رپورتاژ آگهی یک روش کارا برای انتقال مطلب یا خبر در مورد شرکت مورد نظر یا حوزه فعالیت آن به طور غیر مستقیم است.

یک رپورتاژ خوب پایه‌های تحقیقاتی خوبی دارد. اما این تحقیق درون آن به صورت مشهود نیست.

در این مطلب به تعاریفی از رپورتاژ آگهی، نکاتی در مورد نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی و کاربردهای متنوع آن می‌پردازیم.

رپورتاژ آگهی چیست؟

نوشتن رپورتاژ آگهی - رپورتاژ آگهی چیست؟

۱. رپورتاژ آگهی متنی است که به شما با هر نوع کسب‌وکاری که داشته باشید این فرصت را می‌دهد تا با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. با این متن می‌توانید اطلاعات مفیدی در اختیار کاربر قرار دهید و میان برندتان با مشتریان وفاداری ایجاد کنید.

۲. رپورتاژ آگهی یک خبر تبلیغاتی برای معرفی یک کسب‌وکار و یا محصولات و خدمات آن است. این خبر تبلیغاتی در وب‌سایت‌های پربازدید منتشر می‌شود. از مهم‌ترین نکات جهت نوشتن رپورتاژ، کانالی است که در آن منتشر می‌شود.

 از اینجا بخوانید : چگونه می توانید با استفاده از ایموجی ها نرخ کلیک خود را افزایش دهید

۶ نکته مهم در نوشتن ریپورتاژ آگهی

نوشتن رپورتاژ آگهی - نکات مهم در نوشتن رپورتاژ آگهی

در نوشتن رپورتاژ آگهی رعایت یک سری از نکات بسیار مهم است. بدون توجه به آنها حاصل کار تاثیرگذاری مورد انتظار را نخواهد داشت. این نکات به شرح زیر هستند.

۱- محتوای رپورتاژ آگهی

در نوشتن رپورتاژ آگهی این نکته بسیار مهم است که در آن یک محتوای ارزشمند و کارآمد تولید کنید. نوشتن مطلبی که اطلاعاتی را به خواننده منتقل می‌کند و او را از موضوعی آگاه می‌کند بسیار جذاب و تاثیرگذار است. در این صورت تا پایان آن را با اشتیاق می‌خواند.

اشتباه بزرگ در نگارش رپورتاژ آگهی این است که از همان ابتدا به صورت مستقیم به شرح برند و کسب‌وکار خود بپردازید و از محصولات و خدمات خود بگویید. این کار مخاطب را فراری می‌دهد و واضح است که هیچ میل و رغبتی به ادامه خواندن آن ندارد.

این را فراموش نکنید که ماهیت یک رپورتاژ می‌تواند خبر هم نباشد. در صورتی که خبری داشتید که چه بهتر اما در صورت نبود خبری خاص می‌توانید از توضیح یک موضوع مرتبط به حوزه کاریتان یا حتی چکیده‌ای از صنعت خود در متن رپورتاژ بنویسید. بنابراین شما باید به هر نحوی و با هر محتوای با کیفیتی (خبر یا موضوعات دیگر) خود را در کانال‌های مختلف در معرض دید قرار دهید. چون این مورد رسالت اصلی یک رپورتاژ خوب است.

این را نیز در نظر بگیرید که بهتر است محتوای رپورتاژ به وب‌سایتی که در آن منتشر می‌شود مرتبط باشد.

 از اینجا بخوانید : همنشری محتوا Syndication: مفهومش چیست و چگونه به موفقیت می‌رسد

۲- نحوه نوشتن ریپورتاژ آگهی

نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی - نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی

در نگارش رپورتاژ اگهی از شاخ و برگ دادن زیاد به مطلب و بیان جزئیات خودداری کنید. به دلیل اینکه نوشته شما کسالت‌آور می‌شود. بنابراین هوشمندانه‌ترین کار این است که به صورتی نامحسوس متن آن را به نحوی باز بگذارید که خواننده ترغیب شود برای تکمیل اطلاعاتش در آن باره به وب‌سایت شما سر بزند.

می‌توانید برای خواندن کلیات آن موضوع، به وب‌سایت خود لینک دهید. یا اینکه با استفاده از CTA خواننده را به جهتی که می‌خواهید سوق دهید. اینجا است که رپورتاژ اثر خود را گذاشته است و هدفی را که به دنبالش است محقق کرده است. رپورتاژ باید واسطه‌ای باشد که مشتری را مستقیما به وب‌سایت مورد نظر وصل می‌کند.

در نوشتن رپورتاژ آگهی می‌توان از انواع تکنیک‌های جذاب‌سازی متن استفاده کرد. از جمله اینکه نقل قول از فردی برجسته در حوزه خودتان انجام دهید. این کار مطلب شما را در نظر مخاطبان ارزشمند می‌کند.

در نوشتن رپورتاژ آگهی بهترین کار این است که به نوعی غیر مستقیم به تبلیغات در مورد خود بپردازید. یعنی زیرکانه اهداف خود را به مخاطبان القا کنید و به نوعی آنها را به خدمات خود علاقه‌مند کنید.

در واقع وقتی می‌گوییم رپورتاژ نوعی تبلیغات غیر مستقیم است، به این معنا است که یک مطلب یا خبری که مربوط به حوزه فعالیتتان است را شرح می‌دهید و در لوای آن به معرفی صنعت و تاکید بر مزیت رقابتی خود می‌پردازید.

بهترین جا برای معرفی مجموعه یا کسب‌وکار شما آخر مطلب است. برای مثال می‌توانید رپورتاژ خود را به این صورت به پایان برسانید: “نوین مارکتینگ با تجربه‌ای درخشان در حوزه دیجیتال مارکتینگ در این زمینه آماده خدمت‌رسانی به شما است. با بهره‌مندی از خدمات گسترده ما در دنیای دیجیتال بیش از پیش دیده شوید.”

۳- زبان نوشتن رپورتاژ آگهی

زبان نوشتن رپورتاژ آگهی - زبان نوشتن رپورتاژ آگهی

با اینکه زبان نوشتن و سطح آن به مخاطبان بستگی دارد، اما بهتر است در رپورتاژ آگهی زبان صقیلی را انتخاب نکنیم که وقت زیادی از خواننده نگیرد. در واقع اگر بتوانید به زبانی ساده و قابل فهم کاربر را متقاعد کنید تا به وب‌سایت شما سر بزند، این بهترین کار است.
همان‌طور که می‌دانید از ضروریات نوشتن هر نوشته‌ای رعایت اصول نگارشی است. پس در رپورتاژ آگهی نیز رعایت اصول نگارشی را فراموش نکنید.

۴- کانال انتشار ریپورتاژ آگهی

از نوشتن رپورتاژ آگهی و رعایت تمامی نکات آن که بگذریم، اگر در کانال مناسبی منتشر نشود، علنا زحماتتان به هدر رفته و تاثیرگذاری خود را از دست می‌دهد. کانال انتشار رپورتاژ باید به حدی معتبر باشد که در روز بازدید بالایی بگیرد.

۵- زمان انتشار رپورتاژ آگهی

زمان انتشار رپورتاژ را به دقت و سنجیده برنامه‌ریزی کنید. برای مثال ماهیت بسیاری از رپورتاژها مناسبتی است که در این صورت باید در زمان مناسب خودش منتشر شود. در غیر این صورت ارزش خود ر از دست می‌دهد و خواننده‌ای نخواهد داشت.

۶- عنوان ریپورتاژ آگهی

در اولین مواجهه خواننده با رپورتاژ اولین موردی که جلب توجه می‌کند، عنوان آن است. این عنوان باید به حدی جذاب باشد که مخاطب را به خواندن ترغیب کند. معمولا عنوان خبری برای رپورتاژها مناسب‌تر است.

نوشتن رپورتاژ آگهی - عنوان رپورتاژ آگهی

کاربردهای یک رپورتاژ آگهی با کیفیت

یک رپورتاژ آگهی کاربردهای بسیاری دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌شود. هر کسب‌وکاری برای رسیدن به هدفی خاص از آن استفاده می‌کند.

  • معرفی کسب‌وکار
  • معرفی یک محصول یا خدمتی جدید یا توسعه آنها
  • آگاه کردن مخاطبان از رویدادی در صنعت مورد نظر
  • معرفی وب‌سایت جدید
  • معرفی فروشگاه یا دفتری جدید
  • دریافت یک جایزه معتبر یا کسب دستاوردی خاص یا سالگرد آن
  • حضور در رویدادی بین‌المللی

۷ مزیت مهم ریپورتاژ آگهی

مزایای نوشتن رپورتاژ آگهی - مزایای رپورتاژ آگهی

۱. رپورتاژ آگهی به دلیل اینکه به طور غیر مستقیم به معرفی می‌پردازد، تاثیرگذاری بالایی دارد. این غیر مستقیم بودن منجر به جلب اعتماد خواننده می‌شود.

۲. رپورتاژها معمولا در وب‌سایت‌هایی که منتشر می‌شوند، همیشگی هستند. پس فرصت زیادی برای دیده شدن دارند.

۳. به وسیله یک رپورتاژ آگهی می‌توانید برندتان را بیشتر از همیشه در معرض دید قرار دهید.

۴. از بهترین تکنیک‌ها جهت تقویت سئو سایت و بالا آمدن رتبه سایت در گوگل، همین رپورتاژ آگهی است.

۵. فراگیری رپورتاژ آگهی از دیگر مزایای برجسته این گزارش است که آن را تا این حد مورد توجه قرار داده است.

۶. برای معرفی و تبلیغات هر کسب‌وکار و صنعتی کارآمد و مفید است.

۷. نوشتن و انتشار رپورتاژ آگهی موجب اعتبار بخشیدن به برند می‌شود. به این صورت که مشتریان دائما از آخرین تحولات و دستاوردهای شما باخبر می‌شوند و کسب‌وکار شما را در مراتب مختلف در معرض دیده شدن قرار می‌دهد. بنابراین از بهترین روش‌های برندسازی است.

چگونه رپورتاژ آگهی به بهبود رتبه وب‌سایت در گوگل منجر می‌شود؟

نوشتن رپورتاژ آگهی - بهبود رتبه وب‌سایت

در نوشتن رپورتاژ آگهی نیز باید کلمات کلیدی مناسب در نظر بگیرید و با چگالی مناسب و در جای مناسب از آنها استفاده کنید. از طریق کلمات کلیدی یا کلمات مناسب دیگر می‌توانید به وب‌سایت خود لینک دهید. به این صورت رپورتاژ به بهبود رتبه وب‌سایت در گوگل منجر می‌شود.

و در آخر با اینکه نوشتن رپورتاژ آگهی با اهداف متعددی مثلا افزایش بازدید وب‌سایت در صفحات گوگل ایجاد می‌شود، اما به آن از بعد خبر بودنش هم می‌توان نگاه کرد و فارغ از هدف‌های دیگر صرفا به عنوان یک خبر هم مفید است.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
مقالات مرتبط
Related Articles
آشنایی با تقویم تولید محتوا و ابزارهای آن
|
تقویم تولید محتوا به زبان ساده جدولی است شامل برنامه‌ریزی روزانه برای تولید‌کنندگان محتوا و ساماندهی پروژه‌های...
6 مرحله چرخه عمر محتوا
|
هر محتوا بسان محصولی است که به مخاطب عرضه می‌شود. با این رویکرد می‌توان برای محتوا نیز...
دلیل برای اینکه محتوای بیشتر بهتر نیست
|
شوک محتوایی روشی بود که ما به یک باره محتوای بیشتر را برای سایت فراهم می‌آوردیم. مارک...
تاثیر توضیحات متا و برندسازی بر نرخ کلیک
|
این مقاله نتیجه یک نظرسنجی است. با هم می‌خواهیم از تاثیرات توضیحات متا (Meta Description) و برندسازی...
Search