درآمد خود از یوتیوب را با ما نقد کنید!
Search
Close this search box.

۰۲۱-۲۲۳۱۹۱۶۵

دسته بندی مقالات

آیا برای سایت خود به بازدید کننده بیشتری احتیاج دارید ؟

۱۵ نکته که در انتخاب سایت لینک سازی باید بررسی کنید

15 نکته که در انتخاب سایت لینک سازی باید بررسی کنید
فهرست مطالب

چگونه می‌توانید با بررسی سایت لینک سازی مورد نظر برای همکاری لینک سازی، به بهترین ارزیابی ممکن دست یابید؟ ما در این مقاله ۱۵ نکته‌ مورد نیاز برای بررسی سایت‌ همکار لینک سازی از جمله نقایص سایت، محتوای کم کیفیت، ترافیک و غیره را معرفی کرده‌ایم.

زمانی که به صورت طبیعی یک لینک ورودی را دریافت می‌کنید، نیازی به بررسی سایت مبدأ و بررسی وضعیت سایت مورد نظر برای همکار ندارید. آن‌ها شما را لینک کرده‌اند و هر زمان که بخواهید می‌توانید سایتشان را بررسی کنید.

اکثر سایت‌هایی که بر افزایش رتبه‌ی خود متمرکز هستند، فقط به لینک‌هایی که به صورت طبیعی به دست می‌آورند بسنده نمی‌کنند؛ بلکه با استفاده از روش‌های لینک سازی به دنبال جذب لینک‌های بیشترند. کارزارهای لینک سازی مانند آنچه که ما به شما پیشنهاد می‌دهیم، با مشاهده و ارزیابی سایت‌هایی که برای جذب لینک با آن‌ها تعامل خواهیم کرد، آغاز می‌شوند. همکاران لینکی گوگل کلیدی برای آغاز یک کارزار لینکی خوب هستند.در این مقاله، روش‌های اولیه‌ی ارزیابی سایت‌ها برای بدل شدن به یک همکار لینکی خوب را تبیین می‌کنم.

سایت لینک سازی - بک لینک

فهرست سؤالاتی که باید از سایت لینک سازی بپرسید

در ادامه فهرست (چک لیست) سؤالات و ملاک‌هایی که ما برای امتیازدهی به سایت لینک سازی همکار مورد نظر برای لینک سازی به کار می‌بریم، آورده شده است. از آن‌ها به عنوان ابزاری برای شروع کارزار لینکی خود استفاده کنید.

  1. آیا این سایت در گوگل فهرست (ایندکس) شده است؟

برای من مهم‌ترین و اصلی‌ترین نشانه‌ی اینکه یک سایت دارای مشکل است، عدم نمایش آن در موتور جستجوی گوگل است. اگر صفحه وبی که شما به دنبال آن هستید در گوگل نمایش داده نمی‌شود، نشانه‌ی خوبی نیست و احتمالاً وضعیت کلی سایت لینکسازی مورد نظر هم خوب نیست. اگر از موتور جستجویی دیگر یا شبکه‌های اجتماعی برای دسترسی به سایت مورد نظر استفاده کرده‌اید، حتماً با جستجوی آن در گوگل، وضعیت سایت را بررسی کنید. اگر در گوگل فهرست نشده است، دیگر مابقی سوالات را مطرح نکنید و از خیر آن بگذرید.

  1. آیا اطلاعات ارتباطی در سایت وجود دارد؟

البته که ما نیازی نداریم که بدانیم یک وبلاگ نویس کجا زندگی می‌کند اما اگر هیچ راهی برای ارتباط با وبمستر در سایت وجود ندارد چطور؟ من به شخصه چنین سایتی را به عنوان سایت لینک سازی همکار انتخاب نمی‌کنم. واضح است که آن‌ها نمی‌خواهند با کسی در ارتباط باشند. حتی اگر در سایت فرمی برای ارتباط وجود داشته باشد از نظر من مشکلی وجود ندارد. به دنبال نشانی ایمیل، شماره تلفن و حساب‌های کاربری در شبکه‌های اجتماعی بگردید، این موارد نشان می‌دهد که پشت این سایت، یک وبمستر فعال حضور دارد.

  1. آیا محتوای خوبی مینویسند؟

نیازی نیست که حتماً نویسنده‌ی معرکه‌ای باشند اما خوب نیست که محتوایی خیلی ضعیف در سایت وجود داشته باشد. اگر می‌خواهید بر روی لینک شما کلیک شود، نوشته‌های آن‌ها باید خوب و گیرا باشد، در غیر این صورت هیچ اتفاقی نخواهد افتاد. سایتی با محتوای ضعیف یعنی فقط این سایت لینک سازی است و نه چیز دیگر و این دسته از سایت‌ها لینک باکیفیت به شما نمی‌دهند.

  1. وضعیت ترافیک سایت چطور است؟

ببینید وضعیت سایت پایدار یا رو به رشد است. باید به موقعیت جغرافیایی ترافیک ورودی هدف اهمیت بدهید. از طرفی دیگر باید مطمئن شوید که سایت لینک سازی سبب مشکل و کاهش در ترافیک ورودی مشاهده نمی‌شود و ترافیک آن‌ها از مزارع لینک (Link farms) مشهور و سایر سایت‌های مشابه به دست نیامده است.

  1. آیا سایت مورد نظر آزادنه لینک فروشی میکند؟

مطمئنم که از دیدن رقم تعداد سایت‌هایی که لینک فروشی می‌کنند شگفت زده می‌شوید،  من همواره بررسی می‌کنم که آیا سایت لینک سازی مورد نظرم برنامه‌ي فروش خاصی برای لینک دارد، در صورتی که چنین برنامه‌ای وجود داشته باشد از همکاری با آن‌ها پرهیز می‌کنم.

سایت لینک سازی - لینک فروشی

  1. آیا سایت لینک سازی مشکلی دارد؟

من معمولاً مواردی نظیر فروش موارد ممنوعه در سایت‌ها را بررسی می‌کنم. برای مثال، همکاری با سایتی که مواد دارویی ممنوعه می‌فروشد برای یک سایت معمولی در زمینه‌ی دارو اشتباه است، زیرا ممکن است که این همکاری کدها و اطلاعات مشکل داری را به سایت شما تزریق کرده و سایت شما را دچار مشکل کند. البته چنین مشکلاتی همیشه در ظاهر سایت شما اثر نمی‌گذارند بلکه بر وضعیت جستجوی سایت شما اثرگذارند.

  1. آیا سایت لینک سازی مورد نظر محتوای بسیاری دربارهی قمار، رباخواری، مواد مخدر یا محتوای بزرگسال دارد؟

به جز مواردی که شما در حال لینک سازی برای سایتی در همین زمینه‌ها باشید، به شما توصیه می‌کنم که از چنین سایت‌هایی دوری کنید، مگر اینکه همکاری با آن‌ها واقعاً و حقیقتاً قابل توجیه باشد.

  1. آیا رتبهی سایت لینک سازی مربوط به نام تجاریش است؟

مواردی وجود دارند که چنین اتفاقی روی نداده است و همه چیز به نظر درست می‌رسد اما به طور کلی، باید سایتی را برای همکاری لینک سازی انتخاب کنید که رتبه‌ی بالا (یک تا پنج) برای نام تجاریش داشته باشد. اگر نام تجاری سایت مورد نظر نامی کاملاً منحصر بفرد است اما در صفحه‌ی نخست نتایج جستجو دیده نمی‌شود، قطعا مشکلی وجود دارد.

  1. آیا سایت مورد نظر منبع اصلی است یا از محتوای تکراری (کپی شده) استفاده میکند؟

همواره بهترین راهکار این است که منبع اصلی انتشار یک داستان را پیدا کنید و از آن به عنوان سایت لینک سازی استفاده کنید، نه از خبرگزاری‌های کوچک و وبلاگ‌های معمولی که مقاله‌ی اصلی را کپی کرده‌اند. ممکن است که آن‌ها مجاز به انتشار مقاله‌ی اصلی نباشند و بی‌اجازه آن را منتشر کرده باشند، بنابراین بهترین راه این است که منبع اصلی را بیابید و سعی کنید که لینکی در آن سایت به دست آورید.

  1. آیا سایت مورد نظر شبیه به سایتهای فروش و میزبانی لینک است؟

اگر سایت مورد نظرتان مرجعی برای انتشار مقالات مختلف است یا محتوایی بسیار کم با تعداد زیادی کلمه‌ی کلیدی لینک شده را منتشر می‌کند، به احتمال زیاد سایت مناسبی برای همکاری نیست. محتوای سایت را با استفاده از نرم افزارهای بررسی سرقت ادبی بررسی کنید و اگر محتوای سرقتی در آن مشاهده کردید از همکاری با آن پرهیز کنید.

  1. آیا سایت مورد نظر لینکها را قابل شناسایی میکند؟

اگر لینک‌ها قابل شناسایی نباشند، کاربران از نظر بصری دچار مشکل می‌شوند و همچنین این مورد می‌تواند نشانه‌ خطری برای شما باشد. چرا لینک‌ها را به گونه‌ای قرار می‌دهند که به شکل متنی معمولی است و نه یک لینک؟ این اتفاق معمولا زمانی روی می‌دهد که سایت لینک‌ سازی به دنبال مخفی کردن لینک فروشی خود باشد.

برخی از روش‌های سئو کلاه سیاه کاملا بر این مبنا استوار است بد نیست مقاله سئو کلاه سیاه وب سایت نوین مارکتینگ را در این زمینه بخوانید.

  1. آیا مالک سایت مورد نظر به شما ایمیل زده و به شما پیشنهاد لینک داده است؟

من همواره همه‌ی بخش‌های ایمیلم را بررسی می‌کنم تا از عدم ارسال ایمیل فروش لینک مطمئن شوم.

سایت لینک سازی - ایمیل سایت میزبان

  1. آیا همه مطالب دیگر سایت نیز توسط وبلاگ نویس یا کارشناس مهمان نوشته شده است؟

از آنجا که اکثر نوشته‌های مهمان در سایت‌ها به صورت پولی هستند، عبارت «مهمان» کمی گمراه کننده است. با توجه به اینکه شما نمی‌خواهید لینک خود را در سایتی بگذارید که هزاران هزار لینک خریداری شده در آن وجود دارد، همکاری با چنین سایت‌هایی چندان مناسب نیست.

  1. آیا کاربران از طریق شبکههای اجتماعی به سایت لینک سازی جذب میشوند؟

نمی‌گویم که سایت مورد نظر باید صفحه‌ی اینستاگرامی با میلیون‌ها نفر دنبال کننده داشته باشد اما هرچه تعداد کاربران یک سایت بیشتر باشد، تعداد کلیک‌ها روی لینک شما هم بیشتر خواهد بود. به همین علت وضعیت فعالیت سایت در شبکه‌های اجتماعی را بررسی کنید. این مورد نشانه‌ای از این است که آیا آن‌ها به دنبال رشد و افزایش ترافیک و شهرت در زمینه‌ی کاری خود هستند.

  1. آخرین مورد… آیا لینک شما به صورت طبیعی با محتوای آنها همخوانی دارد و کلیک میخورد؟

در نهایت همین موضوع است که اهمیت دارد. دلیلی وجود ندارد که لینک شما در سایتی وجود داشته باشد که لباس بچه می‌فروشد، اگر محصول شما نرم افزار مرکز داده باشد! دو زمینه‌ی کاری مختلف از طرف یک گروه خاص از کاربران و نیز ربات‌های موتورهای جستجو کلیک نمی‌شوند.

سایت لینک سازی - لینک طبیعی

فهرستی که من برای شما تهیه کردم باید برای شروع به شما کمک کند؛ این یک فهرست پایه است، اما می‌تواند براساس زمینه‌ی کاری و نیازهای شما اصلاح شود.

بسیاری از شرکت ها خدمات توسعه محتوا را برای شما در نظر می گیرند بهتر است این ۱۵ سوال را از آنها برای کارزار های لینکسازی بپرسید. ما در دپارتمان بهینه سازی سایت نوین مارکتینگ تمام این موضوعات را برای انتخاب سایت لینک سازی تا حد امکان رعایت می کنیم. برای به دست آوردن بهترین خدمات بهینه سازی سایت با دپارتمان بهینه سازی سایت نوین مارکتینگ تماس بگیرید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *
مقالات مرتبط
Related Articles
sem چیست
|
sem چیست؟ چه کاربردی داشته و چه مزایایی در اختیار شما می‌گذارد؟ در دنیای آنلاین امروز، حضور...
بهبود رتبه سایت
|
بهبود رتبه سایت چگونه انجام می‌شود؟ بهترین روش های بهبود رتبه سایت در گوگل کدامند؟ در دنیای...
google-freshness
|
وقتی درباره الگوریتم های گوگل فکر می کنیم، بیشتر الگوریتم های معروف آن مثل پنگوئن و پاندا...
Google-sandbox-Algorithm
|
در هر روز بیش از ۴۰۰ سایت جدید راه اندازی می شود و وارد رقابت در عرصه...
Search